מגשי אירוח מתוקים ומלוחים

כמעט בכל פעם התכנסות או אירוע מוגשים למשתתפים בו גם מזון ומשקה, אם לא ארוחה של ממש אז לפחות נשנושים.
כל כך טבעי לנו להציע כיבוד לאורחים עד שאי אפשר לדמיין עריכת שימחה בלי סעודה בצידה, אפילו בכנסים מקצועיים או פגישות עבודה רבות משתתפים מוצע כיבוד ולו קל בלבד.
ישנם דרכים רבות ומגוונות להגשת מזון ומשקה, מלצרים המגישים את המנות לאורחים היישובים סביב שולחנות, בופה הגשה עצמית, מגשים אישיים ועוד.
הגשה על גבי מגשי אירוח היא תולדה של חידושים מתחום עיצוב המזון עצמו ומתחום עיצוב תעשייתי של כלי ההגשה.

מגשי אירוח הם אופן הגשה הצובר פופולאריות בשנים האחרונות ולא בכדי. אפילו על גבי מגשי אירוח זולים יחסית ניתן להציע מנות מעוררות תאווה, כאלה שהאורחים יכולים פשוט לקחת אותם מעל גבי המגש ולאכלן להנאתם בכל מקום נוח שיחפצו בו בחלל בו מתקיים האירוע.


מתי כדאי לבחור במגשי אירוח

ישנם אירועים שבהם אנו מעוניינים לדאוג בעצמינו למנות שיוגשו, כך למשל כאשר אנו מזמינים בני משפחה לארוחת חג, ההכנות והבישולים במטבח הם חלק בלתי נפרד מן השמחה. אולם פעמים אחרות נכון ויעיל יותר להזמין מנות מחברת קייטרינג הערוכה להתמודד עם האתגר שבאספקת כמות מתאימה של מנות טעימות ומרהיבות.
בד בבד עם הסיכום מול חברת הקייטרינג על התפריט נצטרך לבחור גם באופן ההגשה המועדף עלינו. מן הסתם קיימת גם השפעה הדדית בין השניים, שהרי לא כל מנה מתאימה להיות מוגשת מעל גבי מגשי אירוח.

בזכות המגוון האדיר בתחום ניתן לבחור מגשי אירוח זולים או יקרים, חלביים או בשריים, טבעונים, צמחוניים, על טהרת המתוק ועוד. מגוון זה הופך את השימוש במגשי אירוח לאופציה טובה עבור שלל אירועים כגון כנסים למיניהם, השקות מוצרים, מסיבה מכל סיבה ואפילו שמחות קלאסיות רבות משתתפים כגון ברית מילה, בר מצווה וחתונה.

אירועים אינטימיים
מגשי אירוח מתאימים ככפפה לאירועים אינטימיים שכן אף נציג מחברת הקייטרינג לא יצטרך להישאר במקום בזמן האירוע. המזון יונח על גבי מגשי אירוח זולים (לעיתים חד פעמיים) או יקרים ומהודרים, האורחים ישתמשו בכלי ההגשה בעצמם. כל הכלים יאספו, על ידי חברת הקייטרינג, ביום שלאחר האירוע.

יתרונותיהם של מגשי אירוח
למגשי אירוח יתרונות רבים. אולי הברור מכולם הוא נוחות השימוש, מגשי אירוח זולים וחד פעמיים יכולים להיות עמוסים כל טוב ומיד עם תום השימוש בהם להיזרק אל פח האשפה. ישנם כמובן גם מגשי אירוח רב פעמיים, גם אלה מאפשרים פינוי מהיר ונוח של שאריות המזון.

אפילו מגשי אירוח זולים מאפשרים הצגה מרשימה של המזון המוצע, כך הם תורמים לשיתוף כל החושים בחגיגה, מראה מגרה של מטעמים שניתן פשוט להרימם מן המגש וליהנות מהם בנחת בכל מקום מתאים באזור ההתרחשות.
הגשה על גבי מגשי אירוח זולים מאפשרת הפניית יותר משאבים אל הוצאות אחרות הכרוכות בהפקת האירוע. כך דווקא בחירה באפשרות הגשה כזו עשויה לתרום ליצירת אירוע שייזכר כמושקע ויוקרתי.

הגשת מזונות אצבע מעל גבי מגשי אירוח זולים
לעיתים קרובות המנות המוגשות מעל גבי מגשי אירוח הם בסגנון “מזונות אצבע” (Finger food), דהיינו מזון שאפשר לאחוז ולהגיש לפה בעזרת האצבעות וללא שימוש בסכו”ם. כך למשל במקרה של כריכונים למיניהם, דברי מאפה קטנים, מאכלים אקזוטיים כגון סושי, “ביסים” של מיני מנות הנתונים בתוך “חצאיות נייר”, על גבי עלים, בתוך פרי ועוד.

מזונות אצבע הם נוחים מאוד במקרים של אירועים בהם המשתתפים נמצאים בתנועה, משוחחים ביניהם ועדיף שלא להכביד ולסרבל בכך שיהיו חייבים להשתמש בצלחות, אפילו אם הן חד פעמיות.
מגשי אירוח זולים הם פתרון מצוין לאירועים מעין אלה. ניתן להוציא את המזון במהירות שכן הוא כולו ערוך מבעוד מועד על המגשים, האורחים אינן זקוקים למאומה כדי ליהנות ממנו ולבסוף קל מאוד לפנות ולהותיר את האזור נקי ובמצב ראוי לפעילות המתוכננת להיערך בו בתום הארוחה.

מכיוון שמגשי אירוח הפכו כה פופולאריים חברות הקייטרינג שוקדות על פיתוח מטעמים שיתאימו במיוחד להגשה באופן כזה. כבר כיום קיים מגוון עצום של מנות מהם ניתן לבחור, אין קושי למצוא מה להגיש לאירוע מכל סוג שהו, בין אם מדובר במנות פתיחה קלות, מנות עיקריות חלביות, מנות בשריות וכמובן גם קינוחים.

שנרכיב עבורכם חבילה? אנא השאירו פרטים וניצור אתכם קשר בהקדם

אפשרויות משלוח לבחירה בקופה

  • איסוף עצמי- קפה ארצי-חיים לבנון 2 ת"א 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי