קייטרינג

ענף הקייטרינג בישראל הנו תחום יצירתי המתפתח, מתחדש ומשתבח כל העת.

תכונות אלו ניכרות במיוחד בעסקי קייטרינג בתל אביב ובאזור המרכז, בו קיימת מודעות וחשיפה ציבורית גבוהה יותר למגמות מובילות בתחומי הקולינריה.
הקהל באזור זה נחשף למגוון גדול של סגנונות וסוגי מסעדות ומאכלים, וכתוצאה מכך טעמו מתוחכם וביקורתי יותר. על כן צצות מעת לעת בתל אביב ובמרכז חברות קייטרינג חדשות המכוונות לאיכויות גבוהות ומציעות כיבוד לאירועים בנופך יצירתי ומקורי, וברמת הגשה מעולה.

דגש על מנות קטנות
אחת המגמות הבולטות באירועי קייטרינג בתל אביב הנה כיבוד לאירועים המוגש במנות קטנות, טעימות ומעוצבות, אשר בעבר היו נחלתן של מנות הפתיחה בלבד. כיום הפכו מנות אלו למובילות ומרכזיות באירועים רבים, כך שבמקום לקבל מנה עיקרית גדולה, ממלאת וסותמת שאינה מאפשרת לגוון, מושם הדגש על מנות קטנות ורבות. סגנון כיבוד זה מאפשר למוזמנים ליהנות משלל הטעמים המוצעים כמנות גורמה קטנות ומעוצבות בקפידה, ושהופכות את האירוע ליוקרתי, אלגנטי ומתוחכם, וכמובן גם משביע.

קייטרינג חלבי
מגמה בולטת נוספת בקרב צרכני קייטרינג בתל אביב מתבטאת בביקוש הולך וגדל עבור קייטרינג חלבי.
אמנם רבים מקרב הציבור החילוני אינם מקפידים על אוכל כשר, אך כאשר מדובר באירוע רב מוזמנים לרוב נדרשת התחשבות לטובת המוזמנים המקפידים על כשרות. על מנת שלא להזניח אורחים אלו מעדיפים אנשים רבים להתמקד כיום בתפריט חלבי, הכולל מגוון רחב של מנות במרקם טעמים עשיר ויצירתי.
קייטרינג חלבי מציע בין היתר מנות המבוססות על ירקות ופירות ייחודיים, קטניות, דגנים, שלל גבינות נפלאות, פשטידות, מאפים, לחמים, ירקות כבושים, דגים, וכמובן קינוחים נפלאים.

הגשה אישית
בימים אלו נראה כי קייטרינג בתל אביב מתאפיין בחזרה להגשה אישית באירועים, במקום מזנון הבופה. מגמה זו מתפתחת בהשפעת אורח החיים של התל אביבים, המורגלים במסעדות שמצטיינות בהגשה אישית, איכותית ומוקפדת. הגשת הכיבוד באירועים עשויה להיות למשל בעלת אופי של מסיבת קוקטייל, בה מסתובבים המלצרים עם מגשי מנות לאכילה בביס לאורך כל האירוע.
סגנון הגשה זה מאפשר לאורחים לנוע באולם ולשוחח עם מוזמנים אחרים, ואיננו מגביל אותם לשולחן שלהם. מאידך, באירועים בהם מוגשות מנות עיקריות גדולות אפשרית גם הגשה אישית בסגנון מסעדות, הכוללת תפריט עשיר שממנו בוחרים האורחים את הזמנתם.

בפטיט פוד אנחנו שמחים לעמוד בכל הדרישות ולהתאים את סוג השירות לאופי האירוע המבוקש, וכך כמובן את התפריט, הטעמים ומגוון המנות שנשענות על חומרי גלם טריים ואיכותיים.